SAMURAI GYM - Športna dvorana Podmežakla, Jesenice

Samurai Gym je edinstven prostor na Gorenjskem, s pridihom japonske umetnosti in kulture, ki nudi 260m2 vadbenega prostora.

 

V duhu samurajev, ki so bili vselej znani po svoji trdni notranji telesni drži, samodisciplini in predanosti svojemu delu, ki se opira na več stoletno tradicijo ugleda in moči, je tudi vadbeni prostor ločen na dva dela – »mehkega in trdega/borbenega in umirjenega«, kot so to počeli samurajski bojevniki, ki so znali razlikovati med strahopetcem in zmagovalcem, med šarlatanom in pravim bojevnikom, ter med dobrim in slabim človekom …BUSHIDO ROOM

KICKBOKS | KEMPO ARNIS | JU-JITSU | KARATE

ZEN KOTIČEK

MASAŽE | BIORESONANCA | NEGA TELESA

ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Organiziramo tudi rojstnodnevne zabave za naše in vaše najmlajše.


Vsak dan bijemo bitke, od katerih praviloma ni odvisno naše življenje, a so kljub temu še kako pomembne. Da bi vsako bitko zapustili kot zmagovalci, moramo spoznati pot pravega bojevnika. Bojevnika, ki se ne predaja in se odlično znajde v vsakem položaju. O tem nas uči Bushido – Samurajski kodeks, mi pa mu sledimo v našem svetem prostoru, kjer se izvajajo vadbe za vas.

Zen Room je velik 100m2 in je v dopoldanskem času dneva osvetljen po celotni dolžini s soncem zaradi česar prostor postane zelo topel in napolnjen s pozitivno energijo. Namenjen je za izvajanje določenih vadb kot so meditacije, meditacije z gongi, razne sprostitvene aktivnosti, jogo, masaže in različne terapije, prav tako pa se ga lahko koristi tudi za različne športne aktivnosti, kot so aerobika, plesi, pilates, bootcamp, itd.

ZEN ROOM
BUSHIDO ROOM

Bushido Room v obsegu 160m2, je namenjen vsem vrstam borilnih veščin, opremljen z različnimi vrstami boksarskih vreč, makivarami, različnimi fokuserji, ringom in opremo za fukncionalni trening. S tatamiji po celotni površini in vso sodobno opremo boste lahko izvajali kvalitetne treninge, tako rekreativci kot profesionalni tekmovalci.


V Samurai Gym nismo pozabili na otroke, zato je na voljo tudi OTROŠKI KOTIČEK,

ki je namenjen najmlajšim, da se bodo zamotili med vašo vadbo, vi pa lahko brezskrbno trenirate.


MOŽNOST NAJEMA PROSTORA

 

Nudimo tudi možnost najema obeh prostorov za izvajanje vaših športnih aktivnosti, prav tako se celoten prostor lahko najame za različne seminarje, predavanja, tečaje itd.